Unt De Arahide Rai

Unt De Arahide Rai
Untul de arahide Heaven ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 516 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 49 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 26 de mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr brun, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 39%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Unt de arahide Ciocolata Chip Cookie-uri din cer, Moartea prin unt de arahide: fursecuri cu unt de arahide cu ciocolată cupe cu unt de arahide, și Moartea prin unt de arahide: fursecuri cu unt de arahide cu ciocolată cupe cu unt de arahide.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul alb și zahărul brun. Bateți ouăle, pe rând, apoi amestecați 3/4 cană de unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați ovăzul, făina și bicarbonatul de sodiu; se amestecă în amestecul de cremă până se omogenizează bine. Apăsați aluatul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când este ferm. La cuptorul cu microunde sau la un cazan dublu, topiți chipsurile de ciocolată și 1/2 cană de unt de arahide împreună, amestecând frecvent până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Unt De ArahideUnt De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
5
Se întinde pe bare răcite și se lasă să se instaleze înainte de a tăia în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vin spumant și spumant ros euro sunt alegerile mele de top pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista