Unt De Arahide Cupa Inghetata Conuri

Această rețetă face 12 porții cu 558 calorii, 11g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Dacă 77 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., conurile de înghețată cu unt de arahide ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de înghețată cu cupă de unt de arahide, conuri de înghețată, arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată Dublă Cu Unt De Arahide, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Sundaes Mai Sănătoase (Biscuiți Cu Unt De Arahide Din Cereale Integrale + Înghețată Bananan Cu Unt De Arahide).
Instrucțiuni
Stați fiecare con de înghețată în sticlă mică sau ceașcă. Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde 1/4 cană din chipsurile de ciocolată descoperite la 30 până la 60 de secunde, amestecând o dată, până când chipsurile se înmoaie și pot fi agitate neted. Lingurați ciocolata topită într-o pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Tăiați colțul pungii; strângeți punga pentru a stropi ciocolata în partea de jos a fiecărui con.
Umpleți fiecare con până la vârf cu înghețată. Folosind o lingură mică, acoperiți fiecare con cu o lingură de înghețată. Congelați până la ferm, aproximativ 30 de minute.
În bolul mediu cu microunde, untul de arahide cu microunde și restul de 2 căni de chipsuri de ciocolată descoperite la 1 minut; se amestecă până se topește. Se răcește aproximativ 10 minute.
Așezați alunele tocate într-un castron mic.
Scoateți conurile de înghețată din congelator. Lucrând cu unul câte unul, înmuiați vârful conului în amestecul de unt de ciocolată-arahide. Rulați imediat în arahide. Întoarceți conurile în pahare; reveniți la congelator până când este complet setat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.