Unt De Arahide-Banana Semifreddo
Unt de arahide-Banana Semifreddo necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 681 calorii, 16g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână grea, unt de arahide cremos, lichior de alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până foile graham cracker ai putea urma acest curs principal cu Înghețată Graham Cracker ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Unt De Arahide-Banana Semifreddo, Unt De Arahide Semifreddo, și Unt De Arahide Caramel Semifreddo.
Instrucțiuni
Pregătiți crusta: pulverizați o tigaie metalică de 9 x 5 inci cu spray de gătit și tapetați cu folie de plastic, lăsând o surplombă de 2 inci pe toate părțile; pulverizați folia de plastic. Măcinați fin alunele și biscuiții graham într-un robot de bucătărie.
Adăugați untul topit și pulsați până se combină. Apăsați amestecul în fundul tigaiei pregătite și dați-l la frigider.
Faceți înghețata: aduceți 2 centimetri de apă la foc mic într-o cratiță la foc mediu. Umpleți un castron cu apă cu gheață.
Bateți gălbenușurile de ou, 1/2 cană de zahăr, piureul de banane, lichiorul de alune și sarea într-un castron mare de metal.
Așezați vasul peste oala cu apă clocotită (nu lăsați vasul să atingă apa) și bateți până se îngroașă, 8 până la 10 minute.
Scoateți vasul din oală și puneți apa cu gheață să se răcească.
Bateți smântâna grea și restul de 1/4 cană de zahăr cu un mixer până când crema ține doar vârfuri rigide (nu exagerați). Îndoiți ușor crema în crema de banane.
Încălziți untul de arahide în cuptorul cu microunde până se înmoaie, aproximativ 20 de secunde; lasa sa se raceasca usor.
Aruncați linguri de unt de arahide în crema de banane și pliați până se învârte.
Întindeți amestecul peste crustă în tigaie, acoperiți cu folie de plastic și congelați până la fermitate, cel puțin 9 ore. Ridicați din tigaie folosind folia de plastic și tăiați-o în felii de 1 inch.
Fotografie realizată de Kate Sears