Unt Compus
Untul compus este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 205g de grăsime, și un total de 1823 calorii. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Dacă aveți rozmarin, ulei de măsline extra virgin, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 27 de mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Trei unt compus s, Unt Compus Rampă, și Cum Se Face Un Unt Compus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: răzuitor de aluat hârtie pergament sau folie de plastic în picioare
Tăiați untul în bucăți uniforme folosind răzuitorul de aluat.
Puneți uleiul în robotul de bucătărie și adăugați arpagicul. Procesați până când arpagicul este tocat fin.
Adăugați ierburile rămase și amestecați până când ierburile au colorat uleiul. Folosind atașamentul de măturică, bateți untul în mixer?s vasul de lucru la viteză medie până când se înmoaie și se luminează în culoare, aproximativ 5 până la 7 minute.
Adăugați uleiul de plante în unt și bateți încă 2 minute până când uleiul este complet încorporat.
Scoateți untul din castron și lingură pe hârtie pergament sau folie de plastic.
Rulați într-un jurnal, folosind marginea unei foi de copt pentru a forma un jurnal strâns. Se răcește timp de 2 ore înainte de servire.