Unt Brun Migdale Varză De Bruxelles
Unt brun migdale varza de Bruxelles este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 102 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, arpagic proaspăt, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Varză De Bruxelles Cu Unt Brun Și Alune, Spaghete cu unt brun varza de Bruxelles, și Unt Brun Și Mărar Varză De Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți varza de Bruxelles în vasul sigur pentru microunde și acoperiți. Cuptor cu microunde la maxim 7 minute; se amestecă la jumătatea gătitului.
Încălziți untul într-o tigaie până se rumenesc.
Adăugați migdalele și aruncați la maro. Se amestecă extractul.
Se adaugă varza de Bruxelles, se condimentează cu sare și piper și se aruncă. Gatiti inca 2 minute.
Garnisiți cu arpagic și serviți fierbinte.