Un Castron Tort De Ciocolata I

Un Castron Tort De Ciocolata I
Un castron tort de ciocolata s-ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 233 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 85 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de praf de copt, lapte, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu un castron și încercările mele de decorare a tortului, Un castron de ceai negru tort de ciocolata cu glazura de ciocolata calda, și Tort De Ciocolată Cu Un Bol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi rotunde de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați zahărul, făina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Faceți o fântână în centru și adăugați ouă, lapte, ulei și vanilie. Bateți timp de 2 minute la viteză medie. Se amestecă în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în două tigăi de 9 inch.
4
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se răcește timp de 10 minute în tigaie, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se continuă răcirea.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista