Umărul de porc al lui Neely ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 5 și costă $ 5.3 pe portie. O porție conține 1096 calorii, 100g de proteine, și 33g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 10 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, muștar măcinat, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Neely BBQ Carne de porc coaste de rezervă, Supa de legume cu cotlet de porc prăjit al bunicii Neely, și Umăr De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: Chips-uri Hickory, pentru gratar interior
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
2
Clătiți bine fundul și presărați condimentul BBQ al lui Neely pe întregul fund. Masați condimentele în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Folosind o tigaie de grătar interioară, presărați chipsuri hickory pe fundul tigaiei și încălziți la foc mediu până când chipsurile încep să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați carnea de porc, acoperiți cu folie și fumați carnea timp de aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți tigaia de fum cu carne la cuptor timp de 5 până la 6 ore sau până când carnea se desprinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Serviți cu sosul BBQ al lui Neely sau presărați condimentul BBQ al lui Neely pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Pentru Grătar
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Se amestecă toate ingredientele împreună.
9
Într-o cratiță medie, combinați toate ingredientele. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la foc mic. Gatiti descoperit, amestecand frecvent, timp de 1 ora 15 minute.