Umăr rapid de porc cu ceapă murată
Umărul rapid de porc cu ceapă murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 15 și costă 70 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pastă de annatto, ceapă, umăr de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Arepas de porc prăjit lent cu ceapă murată rapidă și chimichurri, Umăr de porc fiert cu cidru cu ceapă caramelizată, și Ceapă Roșie Murată Rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați primele 4 ingrediente în blender până se omogenizează.
Încălziți uleiul în oala sub presiune la foc mediu-mare.
Adăugați carne în loturi; gatiti 4 min. sau până se rumenesc uniform. Puneți toată carnea în oala sub presiune; acoperiți cu amestec de suc.
Blocați capacul oalei sub presiune în poziție. Gatiti la foc mediu-mare pana cand aerisirea sub presiune se blocheaza si regulatorul incepe sa se balanseze usor. Reduceți căldura treptat pentru a menține mișcarea lentă de balansare constantă; gatiti 55 min.
Lăsați să stea 10 min. sau până când scade presiunea de aerisire. Între timp, adăugați ceapa în cratița cu apă clocotită; gatiti 5 min.
Scurgeți ceapa; așezați în castron.
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi.
Scoateți regulatorul din oala sub presiune, apoi capacul.
Scoateți carnea din aragaz; rupeți carnea. Reveniți la aragaz; aruncați cu sos. Top tortilla cu amestec de carne și ceapă; rulati.