Umăr rapid de porc cu ceapă murată

Umăr rapid de porc cu ceapă murată
Umărul rapid de porc cu ceapă murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 15 și costă 70 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pastă de annatto, ceapă, umăr de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Arepas de porc prăjit lent cu ceapă murată rapidă și chimichurri, Umăr de porc fiert cu cidru cu ceapă caramelizată, și Ceapă Roșie Murată Rapid pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele 4 ingrediente în blender până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul în oala sub presiune la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
3
Adăugați carne în loturi; gatiti 4 min. sau până se rumenesc uniform. Puneți toată carnea în oala sub presiune; acoperiți cu amestec de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
4
Blocați capacul oalei sub presiune în poziție. Gatiti la foc mediu-mare pana cand aerisirea sub presiune se blocheaza si regulatorul incepe sa se balanseze usor. Reduceți căldura treptat pentru a menține mișcarea lentă de balansare constantă; gatiti 55 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
5
Se ia de pe foc.
6
Lăsați să stea 10 min. sau până când scade presiunea de aerisire. Între timp, adăugați ceapa în cratița cu apă clocotită; gatiti 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Scurgeți ceapa; așezați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi.
9
Scoateți regulatorul din oala sub presiune, apoi capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
10
Scoateți carnea din aragaz; rupeți carnea. Reveniți la aragaz; aruncați cu sos. Top tortilla cu amestec de carne și ceapă; rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista