Umăr de porc prăjit cu sos de rodie

Umăr de porc prăjit cu sos de rodie
Umăr de porc prăjită cu sos de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 341 calorii, 41G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți friptură de umăr de porc, sare kosher și piper măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până zahăr turbinado ai putea urma acest curs principal cu Scones de portocale-afine cu zahăr Turbinado ca desert. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este super. Rețete similare includ Umăr De Porc Prăjit Cu Sos De Ghimbir De Muștar, Umăr De Porc Prăjit, și Umăr De Porc Prăjit În Caserolă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Condimentează friptura de porc cu usturoi, sare kosher și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De PorcFriptură De Porc
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se pune într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Coaceți friptura timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit. În timp ce friptura se coace, combinați semințele de rodie și apa într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți timp de 20 până la 30 de minute, până când semințele de rodie s-au descompus și și-au eliberat sucurile. Apăsați printr-un filtru pentru a obține cât mai mult suc posibil. Ar trebui să aveți aproximativ 3/4 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
SucSuc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
4
Se toarnă sucul din rodie într-o cratiță și se aduce la fierbere. Se fierbe la foc mediu până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc și se amestecă în oțetul balsamic, zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
6
După ce friptura a fost la cuptor timp de 1 oră, începeți să o ungeți cu sosul de rodie, folosind o perie pentru a aplica pe partea superioară și laterală. Continuați să prăjiți carnea de porc până când temperatura internă a atins 180 de grade F (80 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de sculptură și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista