Umăr De Porc Prăjit

Umăr De Porc Prăjit
Umărul de porc prăjit este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Umăr De Porc Prăjit Lent, Umăr De Porc Prăjit În Caserolă, și Umăr de porc prăjit cu usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un procesor de alimente, combinați primele opt ingrediente. Acoperiți și procesați până când sunt combinate.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de porc. Sigilați sacul și întoarceți-vă la strat. La frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Puneți friptura pe un raft într-o tigaie; turnați 2 căni de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Se coace, neacoperit,la 450 int. 1 ora. Reduceți căldura la 400 de metri cubi.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Coaceți 1-1 / 2 până la 2 ore mai mult sau până când carnea este fragedă, adăugând mai multă apă în tigaie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista