Umăr De Porc Prăjit
Umărul de porc prăjit este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Umăr De Porc Prăjit Lent, Umăr De Porc Prăjit În Caserolă, și Umăr de porc prăjit cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un procesor de alimente, combinați primele opt ingrediente. Acoperiți și procesați până când sunt combinate.
Se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carnea de porc. Sigilați sacul și întoarceți-vă la strat. La frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinada.
Puneți friptura pe un raft într-o tigaie; turnați 2 căni de apă în tigaie.
Se coace, neacoperit,la 450 int. 1 ora. Reduceți căldura la 400 de metri cubi.
Coaceți 1-1 / 2 până la 2 ore mai mult sau până când carnea este fragedă, adăugând mai multă apă în tigaie, după cum este necesar.
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.