Umăr de porc la grătar cu cărbune, cu ierburi proaspete și usturoi prăjit

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Umăr de porc la grătar cu cărbune, cu ierburi proaspete și usturoi prăjit, ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 436 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de fructe de pădure, fructe de ienupăr, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Umăr de porc prăjit cu usturoi, Capellini cu Ricotta proaspătă, usturoi prăjit, porumb și ierburi, și Cartofi prăjiți cu usturoi chili cu ierburi proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne de porc cu saramură: fierbeți toate ingredientele de saramură într-un vas mare cu 3 căni de apă, amestecând ocazional, până când sarea se dizolvă.
Se ia de pe foc și se adaugă 9 căni de apă rece.
Se adaugă carne de porc și se răcește, acoperit, cel puțin 1 zi și până la
Începeți să frecați în timp ce carnea de porc este sărată: Preîncălziți cuptorul la 37
Feliați capetele de usturoi în jumătate transversal și așezați-le pe o foaie de folie.
Stropiți cu aproximativ 1 1/2 lingură. ulei și închideți în folie. Prăjiți 40 de minute sau până când cuișoarele sunt moi cu unt.
Scoateți carnea de porc din frigider cu aproximativ 45 de minute înainte de gătit, scurgeți, uscați bine cu prosoape de hârtie și lăsați să stea la temperatura camerei.
Trageți frunzele de oregano și rozmarin din tulpini; se toacă mărunt, împreună cu frunzele de pătrunjel. Zdrobiți lavanda într-un mortar cu un pistil (sau puneți-o într-o pungă de plastic resigilabilă și bateți cu un ciocan de carne). Strângeți căței de usturoi din piele într-un castron mic.
Adăugați 1/4 cană de ulei și zdrobiți usturoiul într-o pastă cu o lingură. Se amestecă ierburile și lavanda; condimentează ușor cu sare și piper. Pat pasta de ierburi de usturoi peste tot carnea de porc.
Aprindeți 45 până la 50 de brichete într-un starter de coș de fum pe o suprafață ignifugă (nu pe grătar). Setați o tavă de picurare (aproximativ 6 x 8 in.) în centrul firegrate și umpleți jumătate cu apă. Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă (aproximativ 15 minute), folosiți clești pentru a aranja pe ambele părți ale tăvii de picurare. Setați grătarul de gătit la loc. Acoperiți grătarul și, dacă grătarul dvs. nu are un termometru încorporat, introduceți un termometru pentru fumător* prin orificiul de aerisire al capacului. Închideți orificiile de ventilație ale grătarului, după cum este necesar, pentru a reduce temperatura la 300 (poate fi necesar să îndepărtați cărbunii pentru a reduce temperatura; întoarceți-i la demarorul coșului de fum).
Puneți carnea, partea grasă în sus, pe grătarul de gătit peste tigaia de picurare și acoperiți grătarul. Carne de porc la grătar, menținând temperatura între 250 și 300 și adăugând 5 sau 6 cărbuni pe fiecare parte a tăvii de picurare la fiecare 30 de minute sau cam asa ceva, până când un termometru cu citire instantanee introdus în carnea de porc înregistrează 160, aproximativ 4 1/2 ore.
Lăsați carnea de porc să se odihnească cu 15 minute înainte de a sculpta.
* Găsiți un termometru pentru fumători online la Amazon.com (17 dolari).