Umăr de porc fiert în lapte
Umărul de porc fiert în lapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 10 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 362 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de frunze de dafin, lapte, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până orez brun fierte ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 76%. Încercați Umăr De Porc Fiert În Lapte, Umăr De Porc Fiert Cu Lapte, și Umăr de porc fiert cu lapte cu Gnocchi de Semolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Desfaceți carnea de porc; tăiați și aruncați grăsimea. Reroll carnea de porc; asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară.
Combinați sare, salvie uscată, cimbru uscat și piper; frecați amestecul de sare peste carnea de porc.
Încălziți un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și gătiți 7 minute, rumenind pe toate părțile.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Adăugați usturoiul în tigaie și sotati 30 de secunde.
Adăugați lapte și următoarele 5 ingrediente (lapte prin coaja de lămâie); aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 45 de minute. Descoperă. Întoarceți carnea de porc; coaceți, neacoperit, la 325 timp de 45 de minute. Întoarceți carnea de porc; coaceți încă 30 de minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Scoateți din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Așezați tigaia pe plită la foc mediu-mare și aduceți amestecul de lapte la fierbere. Gatiti pana cand amestecul este redus la 2 cani (aproximativ 20 de minute), amestecand frecvent. Aruncați coaja de lămâie, frunzele de salvie, frunzele de dafin, crenguta de cimbru și sfoara.
Tăiați carnea de porc în felii de 1/2 inch; serviți cu sos și orez.