Umăr De Porc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul de porc. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 216 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cilantro, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Umăr De Porc Al ' Diavolo, Umăr De Porc Fiert, și Umăr de porc cu sos de smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc, cu partea grasă în sus, într-o tigaie prevăzută cu o inserție de raft și, folosind un cuțit ascuțit, înscrieți suprafața cărnii cu fante mici. Pregătiți adobo: într-un robot de bucătărie, adăugați usturoiul, oregano, cilantro, chimen, sare și piper.
Adăugați suc de lămâie și suc de portocale.
Stropiți în ulei de măsline și pulsați până când aveți un piure frumos. Frecați marinata pe toată carnea de porc, fiind sigur că intrați în incizii, astfel încât sarea să poată pătrunde în carne și să scoată umezeala - acest lucru va ajuta la formarea unei cruste la exterior atunci când este gătită.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Prăjiți carnea de porc timp de 3 ore, neacoperită, până când pielea este maro-crocantă.
Lăsați carnea să se odihnească pe o tăietură timp de 10 minute înainte de feliere, acoperită ușor cu folie de aluminiu.
Stropiți cu suc de lămâie și garnisiți cu cilantro.