Umăr de capră fiert cu prune uscate și lămâi conservate

Umăr de capră fiert cu prune uscate și lămâi conservate
Umărul de capră fiert cu prune și lămâi conservate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 267 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, vin, prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cina delicioasă: halibut fiert cu fistic și lămâi conservate, Pulpe De Pui Fierte Cu Lămâi Conservate, Măsline Și Năut, și Lămâi conservate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Condimentați umărul de capră cu sare și piper și puneți-l în tigaie. Se rumenesc rapid pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând constant până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă prunele și lămâia conservată; gătiți și amestecați câteva minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
Prune UscatePrune Uscate
5
Se toarnă vinul roșu și bulionul de pui și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
6
Acoperiți cuptorul olandez și coaceți timp de 2 ore sau până când carnea este atât de fragedă încât cade din os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista