Umplutură semi-de casă
Umplutura semi-de casă este o garnitură pentru 10 porții. Pentru 78 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 175 de calorii , 5 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Această rețetă de la Allrecipes are 12 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ o oră . Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Recunoștinței . Un amestec de țelină, supă de pui din cutie, ceapă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Per total, această rețetă obține un scor bun de 57% . Ciuperca de plantan semi-coaptă , umplutura de pâine de porumb cu lapte bătut și salvie și cotletele de porc simple pe umplutură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți cu unt o tavă de copt cu dimensiunile de 23x33 cm.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Adăugați usturoiul, ceapa galbenă, țelina, ceapa verde și para. Gătiți și amestecați până când legumele sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Puneți amestecul pentru umplutură într-un bol mare; încorporați amestecul de legume, pătrunjelul și supa de pui. Amestecați până când supa de pui a fost absorbită de amestecul pentru umplutură; turnați cu lingura în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenește deasupra, aproximativ 30 de minute.