Umplutură Italiană De Chard

Umplutură Italiană De Chard
Rețeta de umplutură italiană de Chard ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 315 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, cățel de usturoi, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Poșete elvețiene cu umplutură de cârnați, Umplutură de orez cu brânză elvețiană și stafide, și Rădăcină de țelină ,curmale și brânză elvețiană " umplutură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pâinea în 1/2-in. felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
2
Așezați feliile într-un castron mare și adăugați lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă ușor cu o lingură pentru a se satura cu lapte și se lasă să stea aproximativ 30 de minute. Se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
4
Între timp, plasați un 6 - la 8-qt. oală la foc mare. Strângeți cârnații din carcase în oală. Aruncați carcasele. Gatiti carnea, amestecand des pentru a se prabusi, pana se rumeneste usor, 10-15 minute; aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați pătrunjel, usturoi, ceapă și țelină. Gatiti, amestecand des, pana cand legumele se rumenesc usor, 5 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Adăugați bietă și 1/2 cană de apă și gătiți, amestecând des, până se ofilesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
7
Cu mâinile, strângeți felii de pâine pentru a le rupe în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
8
Adăugați amestec de carne gătită, parmezan, busuioc, salvie și rozmarin. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
RozmarinRozmarin
BusuiocBusuioc
CarneCarne
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
9
Preîncălziți cuptorul la 325 sau 350 (folosiți temperatura curcanului necesită; Vezi nota de mai jos). Lingura umplutura într-o mică adâncime 3-qt. (9-de 13-în.) caserola. Pentru umplutura umedă, acoperiți cu folie; pentru umplutura crustă, nu acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
10
Coaceți până când este fierbinte (cel puțin 150 în centru) sau ușor rumenit, cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Faceți înainte: până la 1 zi înainte, faceți umplutura, puneți în caserolă, acoperiți și răciți. Lăsați aproximativ 1 oră să se coacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Notă: pentru curcani 10-13 lbs., temperatura cuptorului / grătarului ar trebui să fie de 350; pentru curcani 14 lbs. și peste, temperatura cuptorului / grătarului ar trebui să fie de 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate26
Revista