Umplutură De Tartă Cu Lămâie
Tangy lamaie Tarta de umplere ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 388 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de unt, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Nuci De Lămâie, Gregg ' s tartă cu lămâie, și Tart' n ' legume picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță grea, nonaluminică, medie; amestecați treptat sucul de lămâie, ouăle și untul. Gatiti amestecul, amestecand constant, la foc mediu-mic 8-12 minute sau pana cand este gros si bubuit.
Se ia de pe foc, se adaugă colorant alimentar și se lasă să stea 10 minute.
* 1/2 cană de suc de lămâie dezghețat poate fi înlocuit.
Notă: puteți dubla această rețetă și o puteți găti într-o cratiță dacă aveți nevoie de două rețete de umplutură. Doar în scopuri de testare, am folosit Minute Maid suc de lămâie 100% Pur din concentrat. Poate fi găsit împreună cu celelalte sucuri și limonade congelate la magazinul dvs. alimentar.