Umplutură de Taco cu orez de linte și conopidă
Reteta linte și conopidă orez Taco de umplere ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 1 oră și 5 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 134 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, piper generos pentru grătar, pudră ușoară de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Salată de conopidă, orez și linte, Boluri vegane Taco cu orez de conopidă Cilantro Lime, și Turcia Taco Bowls cu conopidă orez masă Prep.
Instrucțiuni
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Pregătiți "orezul" de conopidă îndepărtând frunzele și tulpina de Jos din conopidă. Radeți conopida folosind fie o răzătoare de cutie, fie robotul de bucătărie pentru a produce bucăți de dimensiunea orezului. Pentru a folosi robotul de bucătărie, tăiați conopida în sferturi și apoi tăiați sau rupeți fiecare sfert în bucăți. Procesați un sfert la un moment dat, pulsând și oprindu-se, până la ras. Aveți grijă să nu supraprocesați sau veți avea praf de conopidă! Odată ce conopida este rasă, încălziți o tigaie foarte mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până începe să se rumenească.
Se adaugă conopida și usturoiul și se sotează 3-4 minute.
Adăugați 1 lingură de pudră de chili și continuați să gătiți până când conopida este fragedă, încă aproximativ 4 minute.
Scurgeți bine lintea și adăugați-le în tigaie.
Adăugați restul de praf de chili și toate condimentele rămase. Gatiti pe mediu pana se incalzeste si aromele sunt combinate.
Se adaugă sare după gust. Face aproximativ 7 căni de umplutură. Pentru a servi, așezați aproximativ 1/3 cană de umplutură într-o tortilă mică de porumb și garnisiți cu salată, roșii și orice alte umpluturi care vă plac.
Se servește cu salsa. Permiteți aproximativ 3 tortilla de persoană. (Iată cum să-ți faci propriile tortilla.)
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.