Umplutură de slănină, pere și nuc cu burniță de arțar

Umplutura de slănină, pere și nucă cu burniță de arțar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 16 și costă 78 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 225 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de slănină oscar mayer, amestec de umplutură de aragaz, nuci de plantat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură de slănină, pere și nuc cu burniță de arțar, Biscotti de smochine-nuc fără Gluten cu glazură de arțar, și Plăcintă cu sirop de pere, nuc și arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 3 felii de slănină într-un singur strat pe fundul tigaiei medii. Țeseți 3 din feliile de slănină rămase prin felii de slănină în tigaie pentru a semăna cu modelul de zăbrele. Gatiti la foc mediu 8 min. sau până la crocant, întorcându-se după 5 min. Îndepărtați cu grijă slănina din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se toacă feliile de slănină rămase; gătiți în aceeași tigaie 5 min. sau până când sunt crocante, amestecând ocazional.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile.
Adăugați pere în tigaie; gătiți și amestecați 5 min. sau doar până la licitație.
Pregătiți amestecurile de umplutură în cratiță mare, conform indicațiilor de pe ambalaj; amestecați slănina gătită tocată, perele și nucile. Lingura în vas de servire; se stropesc cu sirop. Sus cu zăbrele de slănină.