Umplutură de secară cu cârnați italieni, pere și castane

Rețeta de umplutură de secară cu cârnați italieni, pere și castane este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 10. Această garnitură are 366 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați castane, ulei de măsline, pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umplutură cu cârnați italieni de curcan, ciuperci și castane de apă, Umplutură de cârnați din New England cu Castane, și Umplutură de pâine brună cu Castane, mere și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați cârnați și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 7 minute. Puneți cârnații într-un castron mare.
Adăugați pâine, pere și castane.
Se amestecă bulionul, ouăle, sarea și cimbru într-un al doilea castron și se toarnă peste amestecul de pâine, aruncând ușor pentru a se amesteca.
Transferați amestecul într - un 9-x 13-in uns. vas de copt.
Coaceți umplutura până când este fermă la atingere și începând să se rumenească deasupra, aproximativ 45 de minute.