Umplutură de secară cu cârnați italieni, pere și castane
Rețeta de umplutură de secară cu cârnați italieni, pere și castane este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 10. Această garnitură are 366 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați castane, ulei de măsline, pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umplutură cu cârnați italieni de curcan, ciuperci și castane de apă, Umplutură de cârnați din New England cu Castane, și Umplutură de pâine brună cu Castane, mere și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați cârnați și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 7 minute. Puneți cârnații într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați pâine, pere și castane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Pâine
Pere
5
Se amestecă bulionul, ouăle, sarea și cimbru într-un al doilea castron și se toarnă peste amestecul de pâine, aruncând ușor pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Bulion
Cimbru
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Transferați amestecul într - un 9-x 13-in uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți umplutura până când este fermă la atingere și începând să se rumenească deasupra, aproximativ 45 de minute.