Umplutură De Ravioli De Crab Cu Unt De Lămâie-Caper

Umplutură De Ravioli De Crab Cu Unt De Lămâie-Caper
Umplutura de Ravioli de Crab cu unt de lămâie-Caper este o pescatarian felul principal. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 545 calorii, 28G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Food.com are 5 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, ravioli și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli de ciuperci cu maioneză de lămâie-Caper, Pui în unt de Caper de lămâie, și Somon la cuptor cu unt de capere de lămâie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista