Umplutură de pâine și fructe
Umplutura de pâine și fructe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 399 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Umplutură de pâine brună cu fructe, pâine cu fructe , cum se face pâine cu fructe sau chifle cu fructe, și Cotlete Cu Umplutură De Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. pâine prăjită pe 2 foi mari de copt, întorcând bucățile de două ori, până la uscare, 18 minute.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați mere, țelină și ceapă și gătiți, amestecând ocazional până se înmoaie, 15 minute.
Într-un castron mare, combinați amestecul de mere cu stafide, pâine, bulion, pătrunjel și sare și piper după gust.
Transferați într-un vas de copt mare, superficial sau într-un vas de servire rezistent la cuptor.
Stropiți cu bulion suplimentar, în funcție de umezeala dorită; acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Coaceți umplutura timp de 30 de minute (începeți cu aproximativ 25 de minute înainte ca curcanul să se gătească).
Îndepărtați folia și coaceți neacoperit timp de 15 minute mai mult.