Umplutură de pâine de țară cu șuncă afumată, brânză de capră și cireșe uscate

Umplutură de pâine de țară cu șuncă afumată, brânză de capră și cireșe uscate
Umplutura de pâine de țară cu șuncă afumată, brânză de capră și cireșe uscate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 126 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, stoc de curcan, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umplutură de pâine de țară cu brânză de capră, Kale și slănină, Salată Tânără De Câmp Verde Și Ierburi Cu Cireșe Uscate, Brânză De Capră, și Salată De Pâine Cu Cireșe, Rucola Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați cireșele în castron; acoperiți cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
4
Scurgere.
5
Tăiați crusta de jos și capetele scurte de pe pâine; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Tăiați pâinea rămasă cu crustă în cuburi de 1 inch (10 căni ambalate slab).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați ulei, cimbru și usturoi; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
9
Se întinde pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
11
Coaceți până devin aurii și ușor crocante, amestecând des, aproximativ 20 de minute. Reveniți la același castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați următoarele 4 ingrediente. saut până când legumele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
14
Se amestecă pătrunjelul și cireșele. Faceți înainte cuburi de pâine și amestec de legume pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți separat. Păstrați pâinea la temperatura camerei. Răciți legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
15
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt 11x7x2-inch vas de copt din sticlă. Amestecați legumele și nucile în cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Adăugați bulion fierbinte, aruncând în strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
17
Se amestecă în brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
18
Transferați în vas. Acoperiți cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
19
Coaceți până se încălzește, aproximativ 25 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul este maro, cu aproximativ 25 de minute mai mult și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Revista