Umplutură de pâine cu ciuperci și cârnați
Umplutura de pâine cu ciuperci și cârnați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă face 12 porții cu 256 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ciuperci cremini, salvie, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 56%. Încercați Umplutură de pâine cu ciuperci și cârnați, Umplutură De Pâine Cu Ierburi, și Pâine cu ierburi și umplutură de țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați pâinea în cuburi de 1 1/2 inch. Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe 2 tigăi cu jeleu.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până la prăjit.
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Gătiti cârnații într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 10 minute, rumenindu-se pe toate părțile.
Scoateți din tigaie; tăiați transversal în felii groase de 1/4 inci.
Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; sotati 4 minute.
Combinați cuburile de pâine, cârnații și ciupercile într-un castron mare.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina; sotati 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați pătrunjel, cimbru, salvie, sare și piper; sotati 1 minut.
Se adaugă la amestecul de pâine.
Combinați ouăle și bulionul, amestecând cu un bici.
Adăugați la amestecul de pâine; aruncați pentru a acoperi. Puneți o lingură într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se rumenesc.