Umplutură De Pumpernickel De Secară

Umplutură De Pumpernickel De Secară
Rye Pumpernickel umplutura este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 353 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, secară de marmură, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Bacon, Bourbon, Pumpernickel și umplutură de secară, Umplutură de mere verzi și cârnați cu pâine de dovleac și Pumpernickel, și Pâine De Secară Daneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți cuburi de pâine în 2 tigăi mari de mică adâncime și coaceți, amestecând ocazional și schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până la uscare, 20 până la 25 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Transferați pâinea într-un castron mare. 3în timp ce pâinea se usucă la cuptor, gătiți ceapa în 1/2 unt de băț într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 20 de minute, apoi adăugați usturoi și gătiți, amestecând ocazional, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Adăugați amestecul de ceapă la pâine, rezervând tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați napi, bulion și 2 linguri de unt în tigaie, apoi fierbeți, acoperit, până se înmoaie, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Creșteți temperatura cuptorului la 450 F și ungeți un vas de copt de 13 x 9 inci (capacitate de 3 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Adăugați amestecul de napi, pătrunjelul, sarea și piperul în pâine și aruncați până se combină bine. Lingura umplutura in vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
NapNap
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Tăiați restul de 2 linguri de unt în bucăți și punctați deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
9
Coaceți umplutura, acoperită strâns cu o foaie de folie unsă cu unt (partea untă în jos), în treimea superioară a cuptorului până se încălzește, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Îndepărtați folia și coaceți umplutura până când blatul este ușor rumenit, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1
Umplutura poate fi asamblată (dar nu coaptă) cu 2 zile înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista