Umplutură De Pumpernickel De Secară

Rye Pumpernickel umplutura este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 353 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, secară de marmură, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Bacon, Bourbon, Pumpernickel și umplutură de secară, Umplutură de mere verzi și cârnați cu pâine de dovleac și Pumpernickel, și Pâine De Secară Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți cuburi de pâine în 2 tigăi mari de mică adâncime și coaceți, amestecând ocazional și schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până la uscare, 20 până la 25 de minute în total.
Transferați pâinea într-un castron mare. 3în timp ce pâinea se usucă la cuptor, gătiți ceapa în 1/2 unt de băț într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până devine aurie, aproximativ 20 de minute, apoi adăugați usturoi și gătiți, amestecând ocazional, 1 minut.
Adăugați amestecul de ceapă la pâine, rezervând tigaia.
Adăugați napi, bulion și 2 linguri de unt în tigaie, apoi fierbeți, acoperit, până se înmoaie, 5 până la 8 minute.
Creșteți temperatura cuptorului la 450 F și ungeți un vas de copt de 13 x 9 inci (capacitate de 3 litri).
Adăugați amestecul de napi, pătrunjelul, sarea și piperul în pâine și aruncați până se combină bine. Lingura umplutura in vasul de copt.
Tăiați restul de 2 linguri de unt în bucăți și punctați deasupra umpluturii.
Coaceți umplutura, acoperită strâns cu o foaie de folie unsă cu unt (partea untă în jos), în treimea superioară a cuptorului până se încălzește, 15 până la 20 de minute.
Îndepărtați folia și coaceți umplutura până când blatul este ușor rumenit, încă 10 până la 15 minute.
Umplutura poate fi asamblată (dar nu coaptă) cu 2 zile înainte și răcită, acoperită.