Umplutură De Plăcintă Cu Fructe Înainte
Umplutura de plăcintă cu fructe înainte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 145 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Make-Ahead fructe și iaurt proteine Parfaits, Orez interzis de nucă de cocos cu Tofu și fructe de vară, și Tort de Crăciun cu fructe și nuci de vin fiert: tort de fructe Make-Ahead.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare dintre caise pe lungime în sferturi (șesimi dacă sunt foarte mari), aruncând gropi. (Dacă folosiți piersici, curățați-le și tăiați-le în pene subțiri. Dacă folosiți prune, tăiați fructele în felii de 1/2 inch.) Ar trebui să aveți aproximativ 8 căni de fructe în total.
Într-un castron mare, amestecați ușor fructele, 1/2 cană zahăr, 1/4 cană făină (Vezi notele), suc de lămâie, scorțișoară și sare. Gustați fructele și adăugați mai mult zahăr dacă doriți (până la 3/4 cană în total).
Căptușiți o tigaie de 9 inci cu o foaie de folie lungă de 20 inci (ar trebui să existe aproximativ 5 inci de consolă pe fiecare parte a tigaiei). Tapetați folia cu o bucată de folie de plastic lungă de 20 de inci.
Turnați fructele în folie de plastic; trageți marginile împreună și pliați pentru a sigila, apoi repetați pentru a sigila folia peste plastic. Congelați până la 3 luni, îndepărtându-vă din tava de plăcintă, dacă doriți, după umplere este greu, în aproximativ 8 ore.
De la congelator la cuptor
Pentru a coace plăcinta, desfaceți umplutura înghețată și puneți-o într-o tigaie de plăcintă de 9 inci căptușită cu o crustă necoaptă; acoperiți cu crusta superioară, sertizați marginile pentru a sigila și tăiați fante mici în partea de sus pentru a vă aerisi.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți plăcinta într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește în Centru, 1 1/4 până la 1 1/2 ore. (Dacă crusta devine prea maro înainte ca umplutura să clocotească, acoperiți marginile ușor cu folie.)
Dacă coaceți o plăcintă proaspătă, după amestecarea umpluturii la Pasul 2, turnați direct în produse de patiserie necoapte, acoperiți, sertizați și tăiați.
Coaceți aproximativ 1 oră.