Umplutură De Mousse De Caise
Umplutura de mousse de caise ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 278 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, sirop de porumb de culoare deschisă, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 28%. Încercați Unt de caise Lekvar - umplutură de caise pentru Hamantaschen, Unt de caise Lekvar – umplutură de caise pentru Hamantaschen, și Umplutură De Mousse De Ciocolată Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 1/2 căni de suc de portocale și caisele într-o cratiță mare din nonaluminiu; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când caisele sunt fragede.
Combinați 1/4 cană de suc de portocale și jumătate din amestecul de caise într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează; se toarnă într-un castron foarte mare. Repetați procedura cu amestecul de caise rămas și 1/4 cană suc de portocale, cu excepția amestecului de concediu în blender.
Presărați gelatina peste restul de 1 1/2 căni de suc de portocale într-o cratiță; lasa sa stea 1 minut. Gatiti la foc mic 10 minute, amestecand pana se dizolva gelatina.
Adăugați amestecul de gelatină în amestecul de caise în blender și procesați până se omogenizează.
Se adaugă în amestecul de caise în castron, amestecând până se omogenizează bine.
Așezați vasul peste un alt castron foarte mare umplut cu gheață; lăsați să stea până când amestecul de caise este răcit și îngroșat (aproximativ 30 de minute), amestecând frecvent și răzuind părțile laterale ale vasului. (Dacă amestecul se instalează prea mult, bateți-l până devine din nou ca budinca.)
Scoateți vasul din gheață.
Combinați albușurile de ou (la temperatura camerei), zahărul, apa și siropul de porumb într-un castron extra-mare cu față dreaptă.
Așezați vasul peste apa fierbinte într-o cratiță mare (apa nu trebuie să atingă fundul vasului). Bateți amestecul de albuș de ou la viteza medie a unui mixer 7 minute. Creșteți viteza la mare; bateți timp de 10 minute sau până când amestecul este neted și încep să se formeze vârfuri satinate și rigide.
Scoateți vasul din apa fierbinte; bate în vanilie.
Îndoiți amestecul de albuș de ou în amestec de caise; acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau până la 4 zile.