Dulce și cimbru rădăcină de legume umplutura este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 369 calorii. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un fel de mâncare buget prietenos pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de concentrat de suc de mere, morcovi, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Legume Rădăcină Savuroasă, Umplutură De Legume Savuroase, și Creveți de lămâie de usturoi cu pilaf de orez vegetal rădăcină savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 pe 9 pe 2 inci cu 1 lingură de unt. Ungeți o bucată de folie de 15 pe 12 inci cu 1/2 lingură de unt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, topiți 2 linguri de unt și 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați morcovii, păstârnacul, prazul, dovlecelul de butternut, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti amestecand frecvent, pana cand legumele incep sa se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați uleiul de măsline rămas, restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, cimbru, ienibahar, mere și coajă de lămâie. Gatiti timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Scoateți tigaia de pe foc și răciți ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Într-un castron mare, aruncați împreună cuburile de pâine și ouăle până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați afine și suc de mere concentrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
9
Adăugați amestecul de legume și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
10
Așezați amestecul în vasul de copt pregătit și presărați bucățile de unt rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
11
Se toarnă bulionul de legume deasupra și se acoperă vasul de copt cu folie, cu unt în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Coaceți timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Scoateți folia și continuați să coaceți până când partea de sus este ușor crocantă și maro în pete, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Lăsați umplutura să se odihnească 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
15
Presărați brânza de capră deasupra dacă folosiți și serviți.