Umplutură De Fenicul De Cârnați

Umplutură De Fenicul De Cârnați
Umplutura de fenicul de cârnați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 418 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,43 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Umplutură De Cârnați De Fenicul, Umplutură de cârnați și fenicul, și Umplutură De Fenicul De Cârnați.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți firimiturile de pâine în 2 tigăi de copt puțin adânci și coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului până devin aurii și uscate, aproximativ 15 minute. Se răcește firimiturile în tigăi pe rafturi, apoi se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
BolBol
3
Gătiți cârnații într-o tigaie antiaderentă uscată de 12 inci la foc moderat, amestecând și rupând bucăți cu o furculiță, până se rumenesc și se fierb, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați în castron cu pesmet cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
5
Topiți 6 linguri de unt în tigaie la foc moderat, apoi adăugați ceapă, bulb de fenicul, sare și piper și gătiți, amestecând frecvent, până când legumele se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
LegumeLegume
UntUnt
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se macină fin semințele de fenicul în râșnița de cafea/condimente, apoi se adaugă la legume în tigaie împreună cu cimbru și tarhon și se gătește, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
LegumeLegume
TarhonTarhon
CafeaCafea
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați legumele în castron cu pesmet și cârnați și aruncați ușor, dar bine. Lingura umplutura într - un unt 3-la 3 1/2-quart vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
LegumeLegume
UmpluturăUmplutură
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
8
Stropiți cu bulion și punctați cu restul de 2 linguri de unt, tăiate în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
StocStoc
9
Coaceți, acoperit, în mijlocul cuptorului 30 de minute, apoi descoperiți și coaceți până se rumenesc, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
* Umplutura poate fi asamblată (dar nu coaptă) cu 2 zile înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista