Umplutura de cârnați de fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 418 calorii, 11g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cârnați de fenicul, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Umplutură De Fenicul De Cârnați, Umplutură de cârnați și fenicul, și Umplutură De Fenicul De Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Aruncați pâinea cubată cu 3 linguri de ulei de măsline, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Căni De Bere
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se întinde pe o foaie de copt și se coace până când pâinea este crocantă, aproximativ 30 de minute.