Umplutura de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 140 de calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, țelină, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură De Ciuperci, Umplutură De Ciuperci, și Umplutură De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez de 4 litri, topiți untul la foc mediu. Gatiti telina, ceapa si ciupercile in unt aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se amestecă jumătate din crutoane. Gatiti, amestecand frecvent, pana se amesteca uniform si crutoanele se inmoaie. Se amestecă crutoanele și ingredientele rămase. Umpleți curcanul chiar înainte de prăjire. Sau umplutura cu lingura in caserola Unsa de 3 litri sau vas de copt din sticla de 13x9 inci; acoperiți și coaceți la 325 F pentru 30 de minute, apoi descoperiți și coaceți cu 15 minute mai mult.