Umplutura de afine, cârnați și mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 202 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, afine, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 569 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Umplutură De Cârnați Cu Mere De Afine, Umplutură de afine, mere și cârnați, și Umplutură De Mere, Cârnați Și Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiți și amestecați cârnații într-o tigaie mare la foc mediu, sfărâmându-se grosier, timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți cârnații într-un castron mare cu o lingură cu fante. Tava goală de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Tigaie
3
În aceeași tigaie se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați prazul sau ceapa, merele, țelina și condimentele de pasăre; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De Curte
Măr
țelină
Ceapă
Praz
5
Adăugați rozmarinul, afinele uscate și cârnații fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Rozmarin
Cârnați
6
Se amestecă toate cu cuburile de pâine uscate. Condimentează după gust cu sare și piper. Se umezește cu bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Stoc De Pui
Cuburi De Pâine
7
Umpleți curcanul cu aproximativ 5 căni pentru un curcan de 14 lire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
8
Adăugați stoc suplimentar de pui pentru a umezi umplutura, dacă este necesar. Umplutura rămasă poate fi coaptă într-o caserolă acoperită cu unt la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute pentru a rumeni blatul.