Umplutură De Afine-Ambrozie

Umplutură De Afine-Ambrozie
Umplutura de afine-Ambrozie necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 586 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.04 pe portie. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână unt, gust de afine-portocale, concentrat de suc de afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort De Afine-Ambrozie, Tort de ghimbir cu Ambrozie de afine glazurate, și Umplutură De Plăcintă Cu Mere De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună zahărul și făina într-o cratiță de 3 litri; se amestecă concentratul de suc de afine, ananasul și gustul. Se aduce la fierbere (aproximativ 5 până la 6 minute) la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti, amestecand constant, 3 minute sau pana la grosimea budinca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De AfineConcentrat De Suc De Afine
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se amestecă untul și coaja de portocală. Acoperiți, plasând folie de plastic direct pe umplutură și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista