Umplutură cu ciuperci sălbatice

Umplutură cu ciuperci sălbatice
Umplutura cu ciuperci sălbatice ar putea fi exact rețeta vegetariană lacto-ovo pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine , 13g de grăsimi și un total de 287 de calorii . Această rețetă este pentru 16 persoane și costă 2,32 USD per porție. Nu mulți oameni au preparat această rețetă, iar 6 ar spune că a fost perfectă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită cimbru, sare, pătrunjel și șalote. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 76% , ceea ce este destul de bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de castane și ciuperci sălbatice cu parmezan și pere , Scoici umplute cu pui și ciuperci sălbatice și Risotto cu ciuperci sălbatice de la piața fermierilor .

Instrucțiuni

1
Combinați cele 2 căni de apă fierbinte cu ciupercile porcini și lăsați să stea până când ciupercile se înmoaie. Aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Scurgeți, păstrând lichidul de înmuiere. Stoarceți hribii și uscați-i și tocați-i grosier.
3
Preîncălziți cuptorul la 165 grade Celsius. Împărțiți pâinea tăiată cuburi între două tăvi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Coaceți până începe să se rumenească. Aproximativ 15 minute. Răciți, apoi transferați într-un bol foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Topiți untul într-o oală olandeză puternică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Adăugați prazul, șalotele, ciupercile crimini sau champignon și shiitake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Sotează până se rumenește și devine fraged, aproximativ 15 minute.
8
Adăugați țelina și ciupercile porcini și sotați-le încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
9
Transferați amestecul în bolul cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Amestecați pătrunjelul, alunele de pădure, cimbrul și salvia. Condimentați cu sare și piper și încorporați ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
11
Coaceți umplutura într-un curcan: Umpleți cavitatea principală cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Combinați supa și 1/2 cană din lichidul de înmuiere a hribilor păstrat într-o cană mare de măsurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
13
Adăugați suficient amestec de supă la umplutura rămasă pentru a o umezi. Turnați umplutura rămasă într-o tavă de copt unsă cu unt. Acoperiți cu folie de aluminiu unsă cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
14
Coaceți umplutura în vas alături de curcan până se încălzește, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și coaceți până când partea de sus este crocantă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
15
PENTRU A COCE TOATE UMPLUTURILE ÎN TAVĂ: Preîncălziți cuptorul la 160°C. Ungeți cu unt o tavă de copt de 38x25x5 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
16
Amestecați 3/4 cană de lichid pentru înmuierea hribilor păstrat și 3/4 cană de supă în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
17
Transferați umplutura în vasul pregătit. Acoperiți cu folie unsă cu unt și coaceți până se încălzește complet, aproximativ 1 oră. Descoperiți și coaceți până când partea de sus este crocantă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista