Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați umplutura Ciabatta cu castane și Pancettan. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 405 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunoștinței. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, sare și piper, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork are 11 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Umplutură Ciabatta cu castane, ciuperci și Pancetta, Umplutură Ciabatta cu castane și stafide, și Umplutură integrală de grâu cu Pancetta, castane și parmezan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Ungeți un vas de copt din sticlă de 15 pe 10 pe 2 inci. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați pancetta și sotati până când este crocantă și aurie, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta într-un castron mare. Topiți untul rămas în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, rozmarinul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se sotează până când ceapa este foarte fragedă, aproximativ 12 minute. Amestecați ușor castanele și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Transferați amestecul de ceapă în vasul mare cu pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați pâinea și parmezanul și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
9
Adăugați suficient bulion la amestecul de umplutură pentru a se umezi. Condimentează umplutura, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
10
Se amestecă ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
11
Transferați umplutura în vasul pregătit. Acoperiți cu folie unsă, cu partea unsă în jos și coaceți până când umplutura este încălzită, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și continuați să coaceți până când blatul este crocant și auriu, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ciabatta poate fi asociat cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu un indiciu de violet. Notele de prune, violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu pe palat, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finisajul lung este îngropat în fructe.Un vin versatil, cel mai bine servit la 64 CP, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.