Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați umplutura Ciabatta cu castane și Pancettan. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 405 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunoștinței. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, sare și piper, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork are 11 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Umplutură Ciabatta cu castane, ciuperci și Pancetta, Umplutură Ciabatta cu castane și stafide, și Umplutură integrală de grâu cu Pancetta, castane și parmezan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Ungeți un vas de copt din sticlă de 15 pe 10 pe 2 inci. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați pancetta și sotati până când este crocantă și aurie, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta într-un castron mare. Topiți untul rămas în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, rozmarinul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Se sotează până când ceapa este foarte fragedă, aproximativ 12 minute. Amestecați ușor castanele și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Transferați amestecul de ceapă în vasul mare cu pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați pâinea și parmezanul și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
9
Adăugați suficient bulion la amestecul de umplutură pentru a se umezi. Condimentează umplutura, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Cană Supă De Pui
10
Se amestecă ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
11
Transferați umplutura în vasul pregătit. Acoperiți cu folie unsă, cu partea unsă în jos și coaceți până când umplutura este încălzită, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și continuați să coaceți până când blatul este crocant și auriu, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ciabatta poate fi asociat cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu un indiciu de violet. Notele de prune, violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu pe palat, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finisajul lung este îngropat în fructe.Un vin versatil, cel mai bine servit la 64 CP, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.