Umplutură Ciabatta cu castane, ciuperci și Pancetta
Umplutura Ciabatta cu castane, ciuperci și Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de sare și piper, unt, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Umplutura Ciabatta cu castane si Pancetta, Umplutură Ciabatta cu castane și stafide, și Umplutură integrală de grâu cu Pancetta, castane și parmezan.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de copt din sticlă de 15 x 10 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați pancetta și sotati până când sunt crocante și aurii, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură pliată, transferați pancetta pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Topiți untul rămas în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, usturoiul, rozmarinul și ciupercile. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se sotează până când ceapa este foarte fragedă, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Într-un castron mare, adăugați legumele sotate, castanele, parmezanul și pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Castane
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați suficient bulion la amestecul de umplutură pentru a umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
10
Adăugați pancetta gătită și ouăle. Condimentează umplutura, după gust, cu sare și piper și adaugă pătrunjelul. Se amestecă pentru a combina complet toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cireșe Confiate Suplimentare
11
Transferați umplutura în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
12
Coaceți până când umplutura este încălzită și partea de sus este maro auriu, 30 până la 45 de minute.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.