Umplutura specială de curcan a lui Sonya
Umplutura specială de curcan Sonya este o garnitură care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 135 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, ciuperci, amestec de ierburi și condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Curcanul bunicii mele cu umplutură de pâine și cum să gătești curcanul perfect, Curcan Special Prăjit, și Sandvișuri Speciale De Curcan.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, combinați granulele aromate cu unt fără grăsimi și 1 cană bulion de pui.
Se încălzește până la fierbere.
Se amestecă țelina, ceapa și ciupercile. Gatiti incet si amestecati 5 minute, sau pana cand legumele sunt moi.
Așezați firimiturile de pâine în stil Italian și firimiturile obișnuite într-un castron mare. Se amestecă amestecul de bulion de pui.
Se toarnă bulionul de pui rămas și amestecul de ierburi și condimente fără sare.
Umpleți pasărea de Ziua Recunoștinței sau coaceți într-o tigaie la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 15 minute.