Umplutura specială de curcan a lui Sonya

Umplutura specială de curcan a lui Sonya
Umplutura specială de curcan Sonya este o garnitură care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 135 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, ciuperci, amestec de ierburi și condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Curcanul bunicii mele cu umplutură de pâine și cum să gătești curcanul perfect, Curcan Special Prăjit, și Sandvișuri Speciale De Curcan.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, combinați granulele aromate cu unt fără grăsimi și 1 cană bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se încălzește până la fierbere.
3
Se amestecă țelina, ceapa și ciupercile. Gatiti incet si amestecati 5 minute, sau pana cand legumele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Așezați firimiturile de pâine în stil Italian și firimiturile obișnuite într-un castron mare. Se amestecă amestecul de bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Se toarnă bulionul de pui rămas și amestecul de ierburi și condimente fără sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
(tub Mare)(tub Mare)
6
Se amestecă bine.
7
Umpleți pasărea de Ziua Recunoștinței sau coaceți într-o tigaie la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista