Umplutura lui Edith
Rețeta Umplutura lui Edith se poate face în aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 100 de cenți per porție. O porție conține 631 de calorii, 9 g de proteine și 35 g de grăsimi. Această rețetă de la Allrecipes necesită apă, biscuiți sărați, piper măcinat și ulei vegetal. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței. Funcționează bine ca garnitură foarte accesibilă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Micul dejun lui Edith, Piața cu cartofi dulci a lui Edith Cea mai bună intrare pentru plăcintă Bakeoff 2008 și The Best Stuffing Ever.
Instrucțiuni
Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu. Se caleste ceapa in uleiul incins pana se rumeneste usor; se lasa deoparte si se lasa sa se raceasca.
Combinați biscuiții și fulgii de porumb într-un robot de bucătărie; puls până se procesează în firimituri; transferați într-un castron mare.
Adăugați morcovi, sare, piper și praf de usturoi pe firimituri.
Se amestecă ouăle, ceapa, margarina și apa. Folosește-ți mâinile pentru a amesteca până se integrează bine.
Împachetați ușor în curcanul nefiert. Curcanul fript conform instrucțiunilor.