Umplutura de curcan în stil New Brunswick a bunicii Smith
Umplutura de curcan în stil New Brunswick a bunicii Smith ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 159 calorii. 51 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pâine, ouă, tulpini de țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Turcia cu umplutura bunicii, Caserola de ton a bunicii Smith, și Coroană de curcan în stil Italian cu usturoi prăjit și pancetta și umplutură de lămâie ciabatta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Se scurge și se lasă să se usuce la abur timp de un minut sau două, apoi se amestecă.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; gătiți țelina și ceapa în unt până când ceapa a devenit translucidă, 5 până la 7 minute. Îndoiți cartofii piureți împreună cu savurosul și lăsați să se răcească până se încălzește.
Puneți piureul răcit într-un castron mare și amestecați oul bătut. Îndoiți ușor în pâine cubată, apoi condimentați după gust cu sare și piper. La frigider până când este gata de utilizare.
Utilizați ca umplutură pentru curcan sau coaceți în tigăi de pâine cu unt la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 până la 40 de minute.