Umplere Plăcintă Cu Carne

Umplere Plăcintă Cu Carne
Umplerea plăcintei de carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1136 calorii, 66g de proteine, și 88G de grăsime. Pentru $10.38 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați porumb de kernel, unt, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Umplutură Ușoară De Plăcintă Cu Mere De Casă, Umplutură De Carne Pentru Ravioli, și Butterfinger Pie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Potriviți patiseria de jos într-o tigaie de plăcintă de 9 inci. Acoperiți patiseria cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
CuptorCuptor
2
Coaceți patiseria în cuptorul preîncălzit timp de 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Îndepărtați imediat greutățile sau fasolea. Puneți crusta deoparte. Nu opriți cuptorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ulei vegetal, apoi carne. Aruncați pentru a acoperi carnea cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
CarneCarne
6
Se sotează până când carnea se rumeneste pe toate părțile, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
7
Scoateți din căldură și lăsați să stea cel puțin 3 minute.
8
Într-o cratiță medie, topiți untul sau margarina la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați usturoiul, ceapa, mărarul, rozmarinul, salvia și sarea. Gatiti amestecul pana cand ceapa este translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
MărarMărar
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
SareSare
10
Adăugați lapte în tigaie și creșteți focul la mediu. Când amestecul ajunge la fierbere, adăugați 2 până la 4 linguri de făină, în funcție de cât de gros doriți să fie sosul. Gatiti amestecul pana se ingroasa, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scoateți din căldură.
12
Într-un castron mare, amestecați carnea cu porumb și fasole verde. Se amestecă lingura în coajă de patiserie coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Fasole VerdeFasole Verde
PorumbPorumb
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Se toarnă sosul deasupra. Acoperiți cu produse de patiserie de sus, sigilând marginile cât mai bine fără a rupe marginile crustei de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
14
Tăiați orificiile de abur în partea de sus.
15
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista