Ultimate Vegan Linte Nuc Pâine

Ultimate Vegan Linte Nuc Pâine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ultimate Vegan Lentil Walnut Loaf. Această rețetă face 8 porții cu 360 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine alac, piper, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 594 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Ultimate Green Taco împachetează cu carne Taco de linte-nucă (Vegan + fără Gluten), Pâinea de linte vegetariană Supremă a mamei, și Pâine De Mere Cu Nucă De Linte Glazurată, Revizuită.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 163°.Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inci, apoi tapetați-o cu o bucată de hârtie pergament tăiată pentru a se potrivi cu lungimea tigaiei. Dacă folosiți linte din conserve, clătiți-le și scurgeți-le într-o strecurătoare. Dacă folosiți linte gătite de la zero, urmați instrucțiunile din nota de mai jos. După scurgere, adăugați-le într-un castron foarte mare și zdrobiți lintea cu un tocător de cartofi. Scopul este de a crea o pastă de linte, lăsând în același timp aproximativ 1/3 din linte intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți nucile tocate pe foaia de copt. Prăjiți nucile timp de 8 până la 12 minute până când sunt parfumate și ușor aurii. Se lasă deoparte să se răcească. Creșteți căldura cuptorului la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Adăugați uleiul într-o tigaie mare și creșteți focul la mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul și se condimentează cu un vârf sau două de sare. Gatiti timp de 4 pana la 5 minute pana cand ceapa se inmoaie. Amestecați țelina și morcovul și continuați să gătiți încă câteva minute. În cele din urmă, amestecați mărul ras, afine uscate (sau stafide), cimbru, oregano, 1/2 linguriță sare și piper negru. Gatiti cateva minute mai mult. În vasul cu piureul de linte, amestecați nucile, inul măcinat, făina de ovăz și firimiturile de pâine până se combină. Se amestecă tot amestecul de legume până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Făină De OvăzFăină De Ovăz
LinteLinte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Semințe De InSemințe De In
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați fulgii de ardei roșu, dacă utilizați. Gustați și adăugați mai multă sare (de obicei adaug încă 1/2 linguriță). Apăsați tot amestecul de pâine de linte în tigaia pregătită. Împachetați-l cât de ferm puteți, deoarece acest lucru îl va ajuta să se țină împreună după răcire. Într-un castron mic, amestecați ketchup-ul, sosul de mere, oțetul și siropul de arțar până se combină. Folosind o perie de patiserie (sau pur și simplu o lingură), întindeți toată glazura deasupra pâinii de linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
LinteLinte
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Coaceți pâinea de linte, neacoperită, la 177° timp de 50 până la 60 de minute până când marginile încep să se întunece și pâinea este semi-fermă la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Așezați tigaia direct pe un suport de răcire timp de 15 minute. Apoi, glisați un cuțit în jurul capetelor pentru a slăbi și ridicați cu grijă pâinea (folosind hârtia pergament ca "mânere") și așezați-o direct pe suportul de răcire pentru încă 30 de minute.După răcire, tăiați cu grijă pâinea în plăci.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Serviți imediat. Pâinea va continua să se întărească pe măsură ce se răcește. Unele prăbușiri sunt normale dacă sunt feliate în timp ce sunt calde.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista