Ultimate Extra-Crocante Dublu Prăjit Confit Buffalo Wings

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați aripile de bivol confit dublu Extra-crocante. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 780G de grăsime, și un total de 7160 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul RedHot al lui frank, untul, aripile de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 36 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Extra-crocante Thai aripi dulci și picante, Pui Prăjit Extra Crocant, și Pui Prăjit Picant Extra Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ulei și aripi de pui într-un wok mare sau cuptor olandez.
Se încălzește la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când înregistrează 225 până la 250 de metri pătrați pe un termometru cu citire instantanee sau prăjit (puiul ar trebui să clocotească ușor). Continuați să gătiți, amestecând și răsturnând puiul ocazional, în timp ce reglați căldura pentru a menține o temperatură de 225 până la 250 F până când puiul este gătit și pielea este fragedă, dar nu crocantă sau rumenită, aproximativ 20 de minute în total.
Transferați puiul cu un păianjen din plasă de sârmă pe o foaie de copt cu margini căptușită cu prosoape de hârtie. Lăsați puiul să se odihnească la temperatura camerei cel puțin 1 oră sau acoperiți și odihniți-vă la frigider până la trei nopți. Continuați cu Pasul
Metoda cuptorului: reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 225 F.
Puneți uleiul și aripile de pui într-un cuptor olandez mare, sigur pentru cuptor.
Se încălzește la foc mediu-mare, amestecând din când în când, până când înregistrează 200 de litri F pe un termometru cu citire instantanee sau prăjit. Acoperiți oala și transferați la cuptor. Gatiti pana cand aripile de pui sunt fragede, dar nu se rumenesc, 40 de minute pana la 1 ora (puiul trebuie sa fie fraged, dar sa nu se destrame).
Scoateți oala din cuptor.
Transferați puiul cu un păianjen din plasă de sârmă pe o foaie de copt cu margini căptușită cu prosoape de hârtie. Lăsați puiul să se odihnească la temperatura camerei cel puțin 1 oră sau acoperiți și odihniți-vă la frigider până la trei nopți. Continuați cu Pasul
Când este gata de servit, combinați untul și Frank ' s într-o cratiță mică la foc mediu-mic și gătiți, amestecând ocazional, până când untul este complet topit.
Transferați într-un castron mare.
Ulei de căldură la 400 F. Adăugați cu grijă o treime din pui și gătiți, amestecând și răsturnând puiul ocazional, în timp ce reglați căldura pentru a menține o temperatură de 375 până la 400 F până la maro auriu și crocant, aproximativ 10 minute în total.
Transferați în castron cu sos, aruncați pentru a acoperi și serviți cu brânză albastră și țelină. Repetați cu loturile rămase, servind câte un lot pe rând.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.