Ultimate Cupcakes De Ciocolată

Ultimate Cupcakes De Ciocolată
Ultimate Chocolate Cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă servește 14 și costă 59 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, cacao procesată în Olanda, oțet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ultimate Cupcakes De Ciocolată, Ultimate Cupcakes De Ciocolată, și Ultimate Cupcakes De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați-ciocolata, smântâna și zahărul cofetarilor într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se încălzește în cuptorul cu microunde la putere mare până când amestecul este cald la atingere, 20 până la 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Bateți până se omogenizează; transferați vasul la frigider și lăsați să stea până se răcește, nu mai mult de 30 de minute.Cupcakes cu ciocolată: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 350 de grade. Linie tigaie pentru brioșe de dimensiuni standard (cupele au o capacitate de cupă de cca) cu căptușeli pentru pahare de copt (am reușit să fac 14 cupcakes).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
Puneți ciocolata și cacao într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Se toarnă cafea fierbinte peste amestec și se bate până se omogenizează. Setați în frigider să se răcească complet, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Bateți făina, zahărul, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Bateți uleiul, ouăle, oțetul și vanilia în amestecul răcit de ciocolată-cacao până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
ArahideArahide
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează.Împărțiți aluatul uniform între cupele de tigaie pentru brioșe (am umplut-o pe a mea 2/3 plină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Așezați o linguriță ușor rotunjită umplutură de ganache deasupra fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
1
Combinați zahărul, albușurile de ou și sarea în vasul mixerului; așezați vasul peste tigaia cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Șoptind ușor, dar constant, încălziți amestecul până se îngroașă ușor, spumos și înregistrează 150 de grade pe termometrul cu citire instantanee, 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Așezați vasul în mixerul cu suport prevăzut cu accesoriu pentru tel. Bateți amestecul la viteză medie până la consistența cremei de ras și ușor răcit, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Adăugați unt, câte 1 bucată, până când este neted și cremos. (Glazura poate părea coagulată după ce s-a adăugat jumătate de unt; se va netezi cu unt suplimentar.) Odată adăugat tot untul, adăugați ciocolată topită răcită și vanilie; se amestecă până se combină. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți până când este ușor, pufos și bine combinat, aproximativ 30 de secunde, răzuind bătătorul și părțile laterale ale bolului cu spatula de cauciuc ca necessary.To îngheț, Movilă 2 până la 3 linguri glazură în centrul fiecărui cupcake. Folosind o spatulă mică de glazură sau un cuțit de unt, întindeți glazura pe marginea cupcake-ului, lăsând o movilă ușoară în centru (tocmai mi-am pus glazura într-o pungă de conducte și am pipetat-o cu un vârf Wilton de 1 m).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
ArahideArahide
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Cuțit De UntCuțit De Unt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateExpert
Gata În1 h, 17 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista