Ulei De Scufundare Pesto
Uleiul de scufundare Pesto durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, care nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chiftele de curcan Pesto & Cranberry cu sos de iaurt Pesto, Ulei de scufundare pentru pâine, și Ulei De Înmuiere Parmezan Herbed.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul, pesto-ul, sarea și piperul.
Se toarnă într-un castron de servire superficial; se presară cu parmezan.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Graham Beck Bliss Nectar. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir