Ulei De Scufundare A Pâinii
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și primar? Uleiul de scufundare a pâinii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă este plăcută de 809 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, cimbru, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Rețete similare includ Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, Ulei de scufundare pentru pâine, și Pâine groasă de Focaccia cu ulei de scufundare cu usturoi și brânză.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună uleiul de măsline, busuiocul, pătrunjelul, usturoiul, cimbru, oregano, piper negru, rozmarin, sare, piper roșu și suc de lămâie într-un castron.
Presărați parmezanul pe suprafața amestecului de ulei.