Ulei de măsline înghețată cu portocale de sânge

Ulei de măsline înghețată cu portocale de sânge
Uleiul de măsline înghețată cu portocale de sânge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 220 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți lapte, gălbenușuri de ou, nerafinate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ulei de măsline cu portocale de sânge confiate și fistic prăjit, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Portocale De Sânge Cu Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați portocalele de sânge și rezervați coaja.Segmentați cu tandrețe portocalele, îndepărtând miezul alb și membranele dure și rezervând carnea portocalie fragedă și colorată. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
2
Bateți uleiul de măsline extravirgin nerafinat, smântâna grea, laptele integral și gălbenușurile de ou bătute împreună până se combină bine și se emulsionează ușor.Bateți energic mierea în amestecul de lapte și ouă. Dacă laptele și ouăle sunt foarte reci, mierea se poate întări și s-ar putea să vă fie greu să o combinați bine cu laptele și ouăle. Dacă acesta este cazul, puteți încălzi ușor amestecul de lapte și gălbenușuri de ou la foc foarte mic, ceea ce permite mierii să se amestece mai eficient în smântână, lapte și gălbenușuri de ou.Se amestecă coaja de portocală rezervată, uleiul esențial organic de calitate alimentară și sarea de mare în amestecul îndulcit cu miere de lapte, smântână, ulei de măsline și gălbenușuri de ou.Dacă ați încălzit amestecul, răciți – l la frigider până devine destul de rece-aproximativ douăzeci de minute.Îndoiți segmentele de portocale de sânge rezervate în amestecul de înghețată cu ulei de măsline, apoi congelați-l conform instrucțiunilor producătorului de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista