Cotletele ușoare de pui cu mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 471 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,37 USD pe porție. 488 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, făină, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Ciocolată Neagră Fudge Merlot Cupcakes ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare includ Cotlete ușoare de pui cu sos de tigaie, Cotlete de curcan cu păstârnac, mere și Shiitakes, și Cotlete de porc cu mere condimentate cu arțar și varză roșie.
Instrucțiuni
1
Presărați piept de pui cu 1/4 linguriță de sare, sau după cum este necesar, pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Așezați pe un suport, acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute.
3
Scoateți din frigider și tăiați pe jumătate pe lungime pe o diagonală ușoară pentru a face 4 bucăți de dimensiuni egale.
4
Așezați bucățile de pui între două foi de plastic greu (pungile frigorifice resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm puiul cu partea netedă a unui ciocan de carne pentru a face 4 tăieturi de aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
5
Preîncălziți cuptorul la 200 grade F (95 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Amestecați împreună făina, amidonul de porumb, 1 linguriță de sare, piper negru și zahăr într-un bol superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Așezați fiecare cotlet în amestecul de făină pentru a acoperi; scuturați excesul de făină. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu până când dispare spuma și așezați ușor cotletele acoperite în unt. Gatiti pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți puiul și puneți-l deoparte pe o farfurie rezistentă la cuptor în cuptorul preîncălzit pentru a rămâne cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Se toarnă sherry-ul în tigaie și se aduce la fierbere, răzuind și dizolvând toate bucățile de aromă maro din fundul tigaiei. Gatiti pana cand sherry-ul este redus la jumatate din volumul sau, aproximativ 5 minute, si amestecati bulionul de pui; adăugați feliile de mere în tigaie. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand merele sunt moi si amestecul de sherry este redus la jumatate. Se amestecă zahărul brun, 1 lingură de unt și vinul Marsala până când zahărul se dizolvă și sosul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Întoarceți Cotletele de pui în sos, împreună cu orice suc de pe farfurie și întoarceți-le pentru a acoperi cotletele cu sos. Se fierbe aproximativ 2 minute pe parte și se servesc 2 cotlete pe porție, acoperite cu felii de mere și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe