Tzatziki

Tzatziki
Tzatziki ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 67 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1836 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Un amestec de oțet de vin, smântână, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tzatziki, Cel Mai Bun Tzatziki, și Tzatziki.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați iaurtul într-o sită căptușită cu pânză de brânză sau prosop de hârtie și puneți-l peste un castron. Radeți castravetele și aruncați-l cu 1 lingură de sare kosher; puneți-l într-o altă sită și puneți-l peste un alt castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
CastraveteCastravete
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
SitaSita
BolBol
3
Puneți ambele boluri la frigider timp de 3 până la 4 ore, astfel încât iaurtul și castravetele să se poată scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Transferați iaurtul îngroșat într-un castron mare. Strângeți cât mai mult lichid din castravete și adăugați castravetele în iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă în smântână, oțet, suc de lămâie, ulei de măsline, usturoi, mărar, 1/2 linguriță sare și piper. Îl puteți servi imediat, dar prefer să las tzatziki să stea câteva ore la frigider pentru ca aromele să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TzatzikiTzatziki
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
MărarMărar
SareSare
6
Se servește răcit sau la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista