Turtă Scurtă De Ghimbir
Ginger Shortbread ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de zahăr, turbinado, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Rețete similare sunt Turtă Scurtă De Ghimbir, Turtă Scurtă De Ghimbir, și Cookie-Uri De Ghimbir.
Instrucțiuni
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, 1/4 cană de zahăr, ghimbirul măcinat și sarea, amestecând cu un bici.
Puneți untul într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până la neted (aproximativ 1 minut).
Adăugați amestecul de făină; bateți la viteză mică doar până când sunt combinate.
Adăugați apă cu gheață; se amestecă doar până se combină. Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic și acoperiți cu folie de plastic suplimentară. Se răcește timp de 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Se suprapun ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați aluatul răcit pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 8 inci (marginile cercului se vor crăpa ușor).
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic și montați aluatul, cu folie de plastic în sus, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Îndepărtați folia de plastic rămasă.
Presărați aluatul cu 1 lingură de zahăr grosier; apăsați ușor pentru a ajuta zahărul să adere la aluat. Înscrieți ușor aluatul în 16 pene, tăind în aluat, dar nu prin aluat.
Așezați 1 bucată de ghimbir cristalizat în fiecare pană; apăsați ușor pentru a adera.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până la o culoare ușor aurie.
Scoateți din cuptor; se răcește 5 minute.
Tăiați liniile de scor pentru a face 16 pene.
Așezați pe un suport de sârmă; se răcește complet.