Turtă dulce Pinwheels ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 142 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de făină, zahăr granulat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Turtă Dulce Pinwheels, Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream, și Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce.
Instrucțiuni
1
Faceți aluat de turtă dulce: într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți untul, zahărul brun și melasa până se omogenizează. Bateți gălbenușurile de ou până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Într-un alt castron, amestecați făina, ghimbirul, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu mixerul la viteză mică, bateți amestecul de făină în amestecul de unt până se omogenizează bine. Înfășurați aluatul în plastic și aplatizați ușor; se răcește până când este ferm, dar flexibil, aproximativ 1 oră (sau se congelează timp de 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Gălbenuș De Ou
Scorțișoară
Melasă
Unt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Nucșoară
Pâine
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Faceți aluat simplu: într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți untul și zahărul până se omogenizează. Bateți oul și vanilia până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Într-un alt castron, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu mixerul la viteză mică, bateți amestecul de făină în amestecul de unt până se omogenizează bine. Înfășurați aluatul în plastic și aplatizați ușor; se răcește conform instrucțiunilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Vanilie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Folie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Cu un sucitor ușor făinat pe o foaie de hârtie cerată ușor făinată, întindeți aluatul de turtă dulce într - un dreptunghi de aproximativ 12 pe 15 inci. Glisați aluatul, pe hârtie cerată, pe o foaie de copt de 12 x 15 inci. Repetați pentru a întinde aluatul simplu și răciți ambele aluaturi până când sunt ușor mai ferme, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
știft De Rulare
4
Răsturnați cu grijă aluatul de turtă dulce peste aluatul simplu, căptușind marginile cât mai uniform posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Îndepărtați hârtia cerată de deasupra aluatului de turtă dulce. Cu un cuțit ascuțit, tăiați dreptunghi în jumătate pe lungime pentru a face două dreptunghiuri de 6 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Transferați unul dintre dreptunghiuri pe o altă foaie de hârtie cerată.
7
Lăsați să stea aproximativ 10 minute pentru a se înmuia ușor.
8
Începând de la marginea lungă a unui dreptunghi, ridicați hârtia cerată pentru a rula aluaturile într-un cilindru strâns și uniform. Repetați pentru a rula alt dreptunghi. Înfășurați rulourile în plastic; congelați până la fermitate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Folie
9
Desfaceți rulourile și feliați transversal în runde groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
10
Așezați fursecurile plate, la o distanță de 1 inch, pe foi de copt cu unt de 12 pe 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Coaceți prăjiturile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când marginile încep să se rumenească, 15 până la 20 de minute. Dacă coaceți mai multe foi într-un singur cuptor, schimbați pozițiile la jumătatea coacerii.